Actualitat

Gragera a el Govern: “O desmenteixen als CDR’s o assumeixin la seva responsabilitat, renunciïn als seus grans sous i deixin el càrrec”

by cscatalunya — 13 novembre 2019 @ 12:54
Comparte

El diputat José Maria Cano assenyala que "el Govern passarà a la història per ser insolidari i irresponsable i per haver trencat la convivència de Catalunya"

Parlament de Catalunya, dimecres 13 de novembre de 2019. “O desmenteixen als CDR’s o assumeixin la seva responsabilitat, renunciïn als seus grans sous i deixin el càrrec“. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Dimas Gragera, al conseller de Polítiques Digitals i Administracions Públiques, Jordi Puigneró, al demanar-li explicacions per la presumpta relació entre òrgans de la Generalitat com el CSICAT i els membres de els CDR’s detinguts per l’Operació Judas acusats de terrorisme. Gragera ha lamentat el “vergonyós” silenci de la Generalitat i ha apuntat que es tracta “d’un escàndol que faria caure a qualsevol govern” però, en canvi, “aguanten per la seva falta de dignitat i de vergonya“.

El diputat taronja ha demanat a l’executiu que “deixi d’amagar-se i doni la cara” i que aclareixi si “van malversar diners dels catalans per finançar els CDR’s“. Gragera ha afirmat que “oposar-se a aquest govern és una obligació moral de tots els catalans que defensen la convivència i la democràcia” i ha lamentat que “el govern d’Espanya tampoc actuï“. “Cal tancar l’aixeta a tot malbaratament que el Govern destina per al seu cop digital“, ha sentenciat Gragera.

D’altra banda, el diputat José María Cano ha assenyalat que “el Govern passarà a la història per ser insolidari i irresponsable i per haver trencat la convivència de Catalunya“. Ha lamentat que l’executiu català “es renti les mans davant els boicots a les empreses i a les famílies catalanes” per part de grups separatistes i ha afirmat que “en democràcia, els governants públics no poden anar de la mà dels radicals que tallen carreteres“.

Cano ha apuntat que “l’economia necessita estabilitat i seguretat jurídica” i ha assenyalat que “en ple segle XXI no té sentit anar de la mà dels radicals violents“. “Mai podrà defensar els catalans emparant la violència al carrer“, ha afirmat i ha finalitzat dient que, si ho fan “és perquè les famílies catalans els importen ben poc“.

Volver a ACTUALIDAD