Actualitat

Roldán a Torra: “El llegat que està deixant és una Catalunya més empobrida, dividida i trencada”

by cscatalunya — 13 novembre 2019 @ 12:58
Comparte

La líder de Cs lamenta que Torra “sigui portada per aplaudir sospitosos de terrorisme i tallar carreteres” en comptes de “reduir llistes d'espera o barracons”

Parlament de Catalunya, dimecres 13 de novembre del 2019. “El llegat que vostè està deixant és una Catalunya més empobrida, dividida i trencada”. Així s’ha dirigit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Lorena Roldán, al president de la Generalitat, Quim Torra, a qui li ha retret “el mal que està fent amb els seus actes”. Ho ha dit dies abans que els catalans anem a “viure la vergonya de ser notícia” perquè Torra acudeix al judici per “no respectar els catalans i per utilitzar els edificis públics com si fos el panell d’anuncis del separatisme”.

Roldán ha recriminat al president de l’executiu català que porti dies “acaparant portades per aplaudir sospitosos de terrorisme, per donar les gràcies als encaputxats dels seus disturbis o per anar a tallar carreteres amb el cotxe oficial” enlloc “d’haver reduït llistes d’espera o el nombre de barracons a les escoles i abaixar pressupostos”.

La líder de Cs a Catalunya considera que Torra no es mereix el títol de ‘Molt Honorable President’ quan “és assenyalat com un dels líders radicals que sembren el caos”. “Tant de bo tinguéssim un president que reconeix els seus errors, que demana perdó i que condemna la violència en comptes d’encoratjar-la”.

Volver a ACTUALIDAD