Actualitat

Roldán: “És el moment que els qui creiem en la llibertat i en la convivència posem en comú tot el que ens uneix”

by cscatalunya — 14 novembre 2019 @ 20:32
Comparte

La portaveu nacional de Cs demana a Sánchez que “rectifiqui i no busqui un acord amb extrems i populistes sinó un de centre, moderat i reformista”

Parlament de Catalunya, dijous 14 de novembre del 2019. “Ha arribat el moment que aquelles persones que creiem en la llibertat i en la convivència ens asseguem i posem en comú tot el que ens uneix”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Lorena Roldán, després de demanar una reunió amb el líder del PPC, Alejandro Fernández, i el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, per “frenar el desafiament separatista i posar en valor els temes socials que estan oblidats per culpa del ‘procés’”. “Davant la greu situació que estem vivint, és necessari que ens posem a treballar per la Catalunya real i fer un pacte per a Catalunya”, ha manifestat.

Roldán ha fet aquestes declaracions dies abans que el president de la Generalitat, Quim Torra, hagi “d’asseure’s en el banc dels acusats per desobediència”, per “no respectar els drets de tots els catalans i usar els edificis públics com si fossin el tauler d’anuncis del separatisme”.

També ha criticat que Torra “no doni la cara” per explicar si són certes les informacions que diuen que podria tenir alguna relació amb els CDR detinguts per, presumptament, voler atemptar a Catalunya. “*Torra es deslliura de comparèixer, però no podrà lliurar-se de la justícia”, ha sentenciat.

Davant aquesta situació, la portaveu nacional de Cs ha advertit a Pedro Sánchez que “deixi de pactar amb aquells que cada dos per tres estan en els jutjats” i que no “respecten els drets i les llibertats de tots”. “Encara és a temps de rectificar, de no buscar un acord amb extrems i populistes, sinó un acord moderat, de centre i reformista”, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD