Actualitat

Lorena Roldán: “Acabem de veure els partits separatistes recitant el temari complet a les oposicions a colpistes”

by cscatalunya — 26 novembre 2019 @ 22:59
Comparte

La líder de Cs a Catalunya anuncia que el seu partit “posarà en coneixement de la Fiscalia la proposta dels partits separatistes que continua amb el cop”

Parlament de Catalunya, dimarts 26 de novembre del 2019. “Acabem de veure els portaveus dels partits separatistes recitant el temari complet a les oposicions a colpistes”. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i portaveu nacional del partit, Lorena Roldán, durant el debat de la proposta de resolució de JxCAT, ERC i la CUP que “reafirma el que han portat els anteriors líders a ser condemnats”.

Roldán considera que la iniciativa dels partits separatistes és “indecent” i il·legal, com ja ha advertit el mateix Tribunal Constitucional (TC). En aquest sentit, ha apel·lat al president del Parlament, Roger Torrent, a qui ha advertit que “posar a la cambra catalana al servei de l’independentisme pot suposar un delicte”, com ja es va constatar amb la seva antecessora, Carme Forcadell.

“Aquesta pel·lícula l’hem vist, només canvia el repartiment, però l’argument és el mateix”, ha manifestat, després de recordar-los: “Vostès saben com acaba el camí de les resolucions il·legals, tenen a companys en la presó i a d’altres fugits de la Justícia”.

La líder de Cs ha retret els partits separatistes que “no hagin après res” i que continuïn “mostrant el seu caràcter antidemocràtic en lloc d’intentar tancar ferides d’aquesta Catalunya que han fracturat o mostrar respecte a tots els catalans”.

El grup parlamentari de Ciutadans no ha participat en la votació d’aquesta proposta perquè “vulnera els drets de tots novament” i, a més, Roldán ha anunciat que portaran a Fiscalia aquesta proposta perquè protegir els catalans no és una opció, és una obligació”.

Volver a ACTUALIDAD