Actualitat

Sierra: “El Govern fa un mal ús dels diners públics i atorga subvencions a entitats que van en contra dels catalans”

by cscatalunya — 26 novembre 2019 @ 23:30
Comparte

La diputada de Cs retreu a Bargalló que no protegeixi els alumnes que han estat espiats per Plataforma per la Llengua per saber la llengua en què parlen

Parlament de Catalunya, dimarts 26 de novembre del 2019. “El Govern fa un mal ús dels diners públics i atorga subvencions i beneficis fiscals a entitats privades que van en contra dels catalans”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Sonia Sierra, que ha retret al govern de la Generalitat que “gasti els diners de tots” a mantenir entitats que “no resulten útils” sinó tot el contrari.

Segons Sierra, “el cas més evident és el de Plataforma per la Llengua, una entitat que es dedica a l’assenyalament” i que “contribueix a la fractura social”. Recentment s’ha conegut que aquesta entitat “va entrar a les escoles per espiar en quina llengua parlen professors i alumnes”.

És una de les coses més greus que han passat a Catalunya en els últims anys”, ha lamentat la diputada de Cs. Per això, ha retret al conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, el seu desinterès sobre aquest assumpte i que s’hagi negat a aportar informació sobre els centres on s’ha produït aquest espionatge. “Ni el Conseller ni ningú del seu govern ha mogut un dit per protegir els alumnes, la qual cosa deixa bastant clar que els interessa molt més aquesta entitat paragubernamental que els nens i adolescents”, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD