Actualitat

Carrizosa a Torra: “Els agrada viure perillosament, quan no declaren per corrupció, ho fan per desobediència”

by cscatalunya — 27 novembre 2019 @ 15:37
Comparte

El líder de l'Oposició retreu a Torra que no cessi el secretari general d'Esport de la Generalitat per, presumptament, haver desviat fons públics

Parlament de Catalunya, dimecres 27 de novembre del 2019. “A vostès els agrada viure perillosament, quan no declaren al jutjat per corrupció, ho fan per desobediència”. Així s’ha dirigit el diputat de Ciutadans (Cs) i cap de l’Oposició al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, al president de la Generalitat, Quim Torra, a qui ha recriminat que “no hagi cessat” el secretari general d’Esport, Gerard Figueras, per “presumptament haver desviat fons públics per a l’entorn convergent i haver estat detingut fa dues setmanes per això”.

En la sessió de control del ple del Parlament, Carrizosa ha evidenciat que l’executiu català “es mou a l’entorn de la putrefacció de la corrupció i no els molesta l’olor”. En aquest sentit, ha citat alguns exemples de membres del Govern que estan relacionats amb aquesta xacra: “Més que una primera bancada del govern sembla una roda de reconeixement”, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD