Actualitat

Matías Alonso a Buch: “Vostè discrimina per motius ideològics els agents dels Mossos contraris al procés separatista”

by cscatalunya — 27 novembre 2019 @ 15:29
Comparte

El diputat de Ciutadans insta al conseller d’Interior a “dimitir si no actua contra les llistes negres d’agents fidels a l’ordenament democràtic”

Parlament de Catalunya, dimecres 27 de novembre del 2019. “Vostè discrimina per motius ideològics als agents dels Mossos contraris al procés separatista”. Així s’ha dirigit el diputat de Ciutadans (Cs), Matías Alonso, al conseller d’Interior, Miquel Buch, a qui li ha recriminat que “classifiqui els màxims comandaments del cos de Mossos d’Esquadra en funció del seu compromís amb el procés separatista”.

Durant la sessió de control al Govern en el ple de la cambra catalana, el diputat de Cs ha preguntat el Conseller si “pensa actuar contra els col·lectius de Mossos separatistes que han anunciat públicament l’elaboració de llistes negres d’agents fidels a l’ordenament democràtic i, en concret, dels agents que han defensat, amb risc personal, l’ordre públic a Catalunya les darreres setmanes” davant els aldarulls provocats pels comandaments radicals separatistes per la sentència de l’1-O. Si no actua contra això, Alonso li ha demanat que “dimiteixi”.

Volver a ACTUALIDAD