Actualitat

Sonia Sierra: “Demanem que es deixin de fer promeses i s’aportin solucions efectives al problema dels barracons”

by cscatalunya — 28 novembre 2019 @ 11:29
Comparte

La diputada de Cs alerta que “pràcticament la meitat de tots els alumnes d'Espanya que estudien en barracons ho fan a Catalunya”

Parlament de Catalunya, dijous 28 de novembre del 2019. “Demanem que es deixin de fer promeses i s’aportin solucions efectives al problema dels barracons”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs) i portaveu en la comissió d’Educació del Parlament, Sonia Sierra, durant el debat de la seva proposta de resolució per corregir moltes deficiències de l’escola Entença de Barcelona, que des de fa tres anys està en barracons instal·lats dins del recinte de l’Escola Industrial.

La iniciativa, que s’ha aprovat, insta al Govern a fer “totes les reparacions i reformes necessàries” per corregir, per exemple, la falta d’espai exterior o deficiències constructives en els mòduls amb goteres, entre altres coses. També es demana “determinar amb antelació a l’inici del curs 2020-2021 la nova ubicació” del col·legi.

D’altra banda, Sierra ha advertit que “pràcticament la meitat de tots els alumnes d’Espanya que estudien en barracons ho fan a Catalunya”, aconseguint la xifra d’uns 20.000 estudiants. Davant aquest problema, ha demanat al Govern “solucions” perquè els alumnes “puguin estudiar amb les garanties que un centre escolar ha de tenir i que els professors puguin educar en les condicions adequades”.

Volver a ACTUALIDAD