Actualitat

Mejía: “Sánchez hauria de tenir sentit d’Estat i parlar amb Ciutadans en lloc d’asseure’s amb populistes i separatistes”

by cscatalunya — 2 desembre 2019 @ 11:26
Comparte

En el Dia Mundial contra la Sida, el diputat de Cs assegura que continuaran treballant “per millorar la inversió i les campanyes de prevenció”

Parlament de Catalunya, diumenge 1 de desembre del 2019. “Pedro Sánchez hauria de tenir sentit d’Estat i parlar amb partits com Ciutadans i PP per buscar grans acords en lloc d’asseure’s amb populistes i separatistes”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), David Mejía, que ha criticat que el president del govern en funcions, Pedro Sánchez, negociï amb populistes i amb “aquells que volen trencar Espanya”, referint-se a ERC.

Mejía ha fet aquestes declaracions davant els mitjans de comunicació abans de participar en algunes de les activitats programades pel Dia Mundial contra la Sida. El diputat de Cs ha volgut mostrar el seu “suport” a les persones que pateixen la malaltia i als qui encara se’ls “discrimina” a conseqüència de la desinformació.

Per això, el diputat taronja considera que és “necessari dotar de més recursos per a la recerca i impulsar més campanyes de prevenció i adequació”. Ha assegurat que des de Ciutadans “continuaran treballant” des de les diferents institucions en les quals té representació, com el Parlament, per “desenvolupar d’una manera àmplia el pla d’acció VIH 2016-2020”.

Volver a ACTUALIDAD