Actualitat

Carrizosa: “Torrent segueix els passos de Forcadell per continuar amb el cop a la democràcia”

by cscatalunya — 3 desembre 2019 @ 15:04
Comparte

El cap de l'oposició denuncia que se'ls vol "censurar i fer callar" quan parlen de la corrupció "dels hereus de Jordi Pujol"

Parlament de Catalunya, dimarts 3 de desembre de 2019. “Torrent segueix els passos de Forcadell per continuar amb el cop a la democràcia“. Així ho ha dit el president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament i cap de l’oposició, Carlos Carrizosa, al valorar la denúncia que ha presentat la formació taronja davant la Fiscalia contra el president de Parlament, Roger Torrent, per ignorar les advertències del Tribunal Constitucional la passada setmana. Carrizosa ha afirmat que “només volem que el Parlament deixi d’atropellar els drets de la ciutadania” i que “es cenyeixi a complir les lleis“. Ha considerat que “no es pot permetre que càrrecs públics com Torrent o membres de la mesa es creguin per sobre de les lleis” i ha remarcat que s’oposen “al nacionalisme que atropella els drets de les persones“.

El cap de l’oposició ha denunciat que se’ls vol “censurar i fer callar” quan parlen de la corrupció “dels hereus de Jordi Pujol” i ha recordat que “el president Torra s’ha negat a cessar el secretari general de l’Esport després de haver estat imputat” i que avui mateix “s’ha conegut que fiscalia ha demanat al Tribunal Suprem que s’investigui Laura Borràs per afavorir a un amic“. Carrizosa ha apuntat que “hi ha una sensació a la societat catalana de que estem envoltats de corrupció” i ha afirmat la necessitat de “determinar les responsabilitats polítiques” de tots els imputats.

Carrizosa també ha explicat que Cs ha demanat la compareixença de Torra perquè doni explicacions del seu tuit donant suport a un escriptor que parlava de polaritzar la societat perquè triomfin les tesis separatistes i ha assenyalat que “Torra ja aplaudeix els detinguts per l’Operació Judes i no explica la seva relació amb ells, advoca per la via eslovena de la guerra i els morts i es fa fotos amb Sastre o Otegi“. Ha lamentat que el PSC no s’hagi sumat a la petició de compareixença que els partits separatistes han rebutjat.

Volver a ACTUALIDAD