Actualitat

Gragera al secretari d’Esports: “Seria miserable haver desviat fons per a esports a fins il·lícits”

by cscatalunya — 4 desembre 2019 @ 14:30
Comparte

El diputat afirma que la Generalitat "acumula tants escàndols que han institucionalitzat la corrupció" i que "no podrien governar en cap racó d'Europa"

Parlament de Catalunya, dimecres 4 de desembre de 2019. “Seria miserable haver desviat fons per a esports a fins il·lícits“. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament, Dimas Gragera, al secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Martí, en la compareixença a la comissió d’Afers Institucionals per explicar la presumpta malversació de fons destinats a l’esport. Gragera li ha demanat que “deixi el seu càrrec públic i es vagi a casa” perquè és el que “qualsevol polític imputat ha de fer“.

Gragera ha lamentat que “cada matí saltin nous casos de corrupció” a la Generalitat i ha recordat que actualment hi ha investigacions al Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI), a la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’adolescència (DGAIA), a la Institució de les Lletres Catalanes “i ara també a la secretaria d’Esports“. “La corrupció afecta tots els àmbits de gestió de la Generalitat“, ha assenyalat el diputat i ha apuntat que “segueix viva la forma de fer de la família Pujol on qualsevol escletxa d’on es pugui desviar diners es fa, sigui per finançar el ‘procés’, finançar la seva organització política o enriquir a un amic“.

El diputat ha afirmat que el Govern “acumula tants escàndols que han institucionalitzat la corrupció” i que “no podrien governar en cap racó d’Europa“. També ha denunciat que ERC i el PSC “callin mentre formen govern” amb partits que tenen imputats per corrupció, com a la Diputació de Barcelona, on el PSC governa amb JxCAT, i ha apuntat que “l’escala de valors de Cs implica denunciar aquests fets“. “Anem a registrar una proposta de resolució perquè la Generalitat es personi en aquest cas i cesi a Martí del seu càrrec“, ha sentenciat i ha lamentat que “es pensin que Catalunya sigui seva, quan és de tots els catalans“.

Volver a ACTUALIDAD