Actualitat

Cs lamenta que els grups separatistes rebutgin les millores de les condicions laborals dels jutjats de guàrdia de Barcelona

by cscatalunya — 7 desembre 2019 @ 11:14
Comparte

La diputada de Maria Valle assegura que "les retallades en el nombre de funcionaris que integren els jutjats de guàrdia de Barcelona perjudica el servei"

Parlament de Catalunya, 5 de desembre de 2019.- La diputada de Ciutadans (Cs) en la comissió de justícia, Maria Valle, ha lamentat el rebuig dels grups separatistes de JxCat i ERC a la proposta de Cs a la comissió de Justicia del Parlament de Catalunya que sol·licitava la millora de les condicions de treball dels jutjats de guàrdia de Barcelona. Valle ha explicat que s’han retallat els funcionaris que presten el servei de guàrdia i ha destacat que “4 funcionaris no poden realitzar el treball que anteriorment realitzaven 6, i més tenint en compte que s’ha generat un increment dels fets delictius“.

La diputada de la formació liberal ha advertit que “les retallades en el nombre de funcionaris que integren els jutjats de guàrdia de Barcelona perjudica el servei que se li dona al justiciable“. En aquest sentit, Valle ha criticat el vot contrari de les formacions separatistes perquè amb el seu vot negatiu “estan impedint que s’adoptin les mesures necessàries per incrementar els recursos necessaris dels jutjats de guàrdia de Barcelona“. “Els separatistes han desestimat garantir unes condicions de treball dignes i adequades a tots els treballadors“, ha sentenciat la diputada de la formació taronja.

Volver a ACTUALIDAD