Actualitat

Roldán: “Li demanem a Sánchez que rectifiqui, que trenqui amb ERC i s’assegui a parlar amb els constitucionalistes”

by cscatalunya — 8 desembre 2019 @ 15:38
Comparte

La líder de Cs a Catalunya li recorda a Sánchez que per ser investit president de govern “Ciutadans proposa la via Arrimadas que li atorgaria 221 escons”

Sant Boi de Llobregat, diumenge 8 de desembre. “Li demanem a Sánchez que rectifiqui, que trenqui amb ERC i s’assegui a parlar amb els constitucionalistes en lloc de fer-ho amb els que volen tombar la Constitució”. Així ho ha afirmat la líder de Ciutadans a Catalunya, Lorena Roldán,  en declaracions als mitjans durant una visita a la Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat acompanyada de el president de el grup parlamentari de Cs, Carlos Carrizosa.

Roldán ha reclamat a Pedro Sánchez que “canviï d’interlocutors” en les negociacions per a la seva investidura com a president de Govern. I li ha recordat que disposa d’una altra opció com l’anomenada “via Arrimadas” que li proporcionaria 221 escons, en referència a un possible acord entre socialistes, PP i Cs. “Els oferim la mà per fer el que mai han volgut que és tenir un govern d’Espanya que no depengui dels nacionalistes”, ha assegurat i li ha demanat que “ho faci pensant en el futur i en el bé de tots els espanyols”.

En relació a informacions publicades sobre un possible avanç electoral a Catalunya, la portaveu de la formació taronja ha afirmat que Ciutadans té un equip preparat i que és l’únic amb “un projecte capaç de tornar a unir a tots els catalans i de posar fi a l’etapa negra del  ‘procés’ “. “Representem l’únic projecte amb propostes pensades per a la Catalunya real, per als problemes del dia a dia dels catalans”. I ha afegit que des de Ciutadans, s’aposta per posar al centre del debat polític “la sanitat, l’educació, els serveis socials i totes les qüestions que han quedat oblidades per culpa de l’obsessió separatista”.

Volver a ACTUALIDAD