Actualitat

Roldán a Sánchez: “Esculli als que defensem la Constitució i el benestar de tots els espanyols”

by cscatalunya — 9 desembre 2019 @ 15:44
Comparte

La líder de Cs lamenta que Torra "en comptes d'estar resolent els problemes dels catalans, vagi a Waterloo a rebre instruccions d'un fugat de la justícia"

Esplugues de Llobregat, dilluns 9 de desembre de 2019. “Esculli als que defensem la Constitució i el benestar de tots els espanyols“. Així l’hi ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i senadora, Lorena Roldán, al president de govern en funcions, Pedro Sánchez, de cara a la investidura. Roldán ha demanat que “el PSOE deixi de pensar en el seu partit i pensi més en tots els espanyols” i ha assenyalat que “molts ciutadans estan preocupats perquè el seu futur recaigui en els que volen liquidar Espanya“. Ha recordat que “el separatisme és insaciable” i que els seus únics plans són “separar Catalunya de la resta d’Espanya“.

Roldán ha demanat a Sánchez que “aprofiti la reunió amb ERC per trencar les negociacions amb populistes i nacionalistes” i li ha recordat que Cs proposa “la via Arrimadas de 221 escons” amb un govern “de centre, moderat i constitucionalista que sigui capaç d’impulsar les reformes que aquest país necessita“. La senadora taronja ha apuntat que “el país no pot estar en mans dels qui el volen liquidar” i ha demanat que PSOE i PP “s’atreveixin a formar un govern que no depengui dels nacionalistes, cosa que mai han fet“. “Demanem a Sánchez que rectifiqui i no es torni a equivocar d’aliats“, ha sentenciat.

La líder de Cs a Catalunya també ha lamentat que el president Torra “en comptes d’estar resolent els problemes dels catalans, es vagi a Waterloo a rebre instruccions d’un fugat de la justícia” i ha apuntat que avui, dia internacional contra la corrupció , “és una vergonya per a les institucions que al govern hi hagi persones investigades per corrupció“. Roldán ha recordat que “Torra no ha cessat al secretari general de l’Esport“, Gerard Figueras, investigat per un presumpte cas de desviament de fons públics a fundacions de CDC, i ha lamentat que “aquest senyor segueixi cobrant un sou públic mentre està investigat per corrupció“.

Roldán ha assenyalat que estar investigat “sembla l’estat natural dels polítics independentistes” perquè “quan no estan declarant per desobediència, ho fan per corrupció” i ha remarcat que, per contra, “la lluita contra la corrupció és un gran pilar de Cs“. “Impulsarem un ple monogràfic per explicar les propostes taronges per acabar amb aquesta xacra“, ha apuntat la diputada, i ha sentenciat dient que “una altra Catalunya sense corrupció i amb polítics honrats és possible“.

Volver a ACTUALIDAD