Actualitat

Carrizosa: “Cada quinze dies els partits separatistes porten a Parlament una bomba contra la democràcia”

by cscatalunya — 10 desembre 2019 @ 18:30
Comparte

El líder de l'oposició afirma que el Síndic de Greuges "ha ensenyat la poteta del seu nacionalisme ultra" al culpar la resta d'espanyols de les llistes d'espera a la sanitat pública catalana

Parlament de Catalunya, dimarts 10 de desembre de 2019. “Cada quinze dies els partits separatistes porten a Parlament una bomba contra la democràcia“. Així ho ha dit el líder de l’oposició i president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, al valorar la proposta de resolució que han presentat els grups separatistes per demanar la llibertat dels detinguts per presumpte terrorisme en l’Operació Judes “quan s’han publicat imatges d’ells provant explosius i declaracions on reconeixien voler atemptar“.

Carrizosa ha afirmat que “els partits independentistes ens porten a polaritzar la societat i intoxicar el nostre sistema polític” i ha apuntat que és alarmant “la sintonia en la banalització de la violència entre el govern de la Generalitat, els partits separatistes i els mitjans públics“. El líder de l’oposició ha assenyalat que mentre es banalitza la violència “Sánchez s’asseu a negociar amb els que vulneren els drets dels diputats” i li ha demanat que “deixi de mirar cap a un altre costat“.

El líder de l’oposició ha afirmat que el Síndic de Greuges, Rafael Ribó, “ha ensenyat la poteta del seu nacionalisme ultra” al culpar la resta d’espanyols de les llistes d’espera a la sanitat pública catalana. Carrizosa ha apuntat que Ribó “ha incorporat ‘l’Espanya ens roba’“, el mateix “ultranacionalisme de el president Quim Torra“. Ha anunciat que Cs demanarà que tots els partits es desmarquin d’aquestes declaracions i ha recordat que Ribó segueix sense donar explicacions “sobre el viatge a la final de la Champions a Berlín que presumptament va pagar un empresari de la trama de el 3%“.

Volver a ACTUALIDAD