Actualitat

Carrizosa a Aragonès: “Va assumir de jove els mantres de ‘l’Espanya ens roba’ i ara assumeix la corrupció generalitzada i l’amiguisme”

by cscatalunya — 11 desembre 2019 @ 15:30
Comparte

El Cap de l'Oposició li diu a el vicepresident de la Generalitat que Cs seguirà lluitant contra la corrupció i que per això han promogut un ple monogràfic

Parlament de Catalunya, dimecres 11 de desembre de 2019. “Va assumir de jove els mantres ‘l’Espanya ens roba’ i ara, com a vicepresident de la Generalitat, assumeix la corrupció generalitzada i la cultura de l’amiguisme”. Això és el que li ha dit el Cap de l’Oposició i president de el grup parlamentari de Cs, Carlos Carrizosa, al vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, durant la sessió de control d’aquest matí. Carrizosa li ha retret al conseller que “miri cap a un altre costat” en les investigacions de casos de presumptes contractacions menors fraudulentes tal com es feia durant els governs de CiU.

El dirigent de la formació liberal li ha recordat a Aragonès diversos casos com els presumptes fraus comesos pel secretari general d’Esports, les investigacions per les corrupteles i l’amiguisme practicat per la seva companya al Govern, Laura Borràs o les actuacions del dirigent d’ERC , Ricard Calvo, a la Direcció General d’Atenció a la Infància (DGAIA).

“Té l’oportunitat de demostrar que és conscient dels fraus i l’amiguisme en la contractació administrativa menor a Catalunya i no negar-ho com ha fet sempre CiU”, li ha dit Carrizosa a Aragonès. I ha afegit que des de Ciutadans continuaran lluitant contra la corrupció i que per aquest motiu des del seu grup han promogut un ple monogràfic sobre aquest tema. “Espero que es posi a treballar amb nosaltres en l’eradicació d’aquesta xacra”, ha conclòs el dirigent de la formació taronja.

Volver a ACTUALIDAD