Actualitat

Roldán a Torra: “Mentre entra i surt del seu despatx per anar a Waterloo, milers de catalans entren i surten de la pobresa”

by cscatalunya — 11 desembre 2019 @ 11:35
Comparte

La líder de Cs a Catalunya lamenta que "la pobresa infantil i la pobresa energètica" hagin augmentat a Catalunya "mentre Torra no fa res"

Parlament de Catalunya, dimecres 11 de desembre de 2019. “Mentre entra i surt del seu despatx per anar a Waterloo, milers de catalans entren i surten de la pobresa perquè no tenen un govern que els protegeixi“. Així l’hi ha dit la líder de Ciutadans (Cs) al Parlament, Lorena Roldán, al president Torra en la sessió de control a Govern. Roldán, davant l’augment de les dades de pobresa proporcionades per la mateixa Generalitat, ha demanat a Torra que “no es faci l’heroi ni el màrtir” com a president perquè “màrtirs són els catalans que han de patir la seva incapacitat per gestionar els recursos” .

Roldán ha advertit que “les dades no deixen d’empitjorar mentre Torra està preocupat per altres coses i subscriu paraules que demanen ‘grans sacrificis’ a la població“. “Per cada 12 catalans que surten de la pobresa, el doble hi torna a caure en menys d’un any“, ha explicat la diputada taronja i ha qualificat “d’alarmants” l’empitjorament dels indicadors socials i la cronificació de la pobresa que viuen els catalans. “Cada vegada hi ha més catalans en una fragilitat extrema que els porta a una situació de pobresa que els costa sortir“, ha sentenciat Roldán.

La líder de Cs ha lamentat que “la pobresa infantil i la pobresa energètica” hagin augmentat i que “hi hagi més de cinc mil persones dormint al ras a Catalunya mentre Torra no fa res“. Finalment, també ha criticat que els polítics separatistes portin anys parlant “dels pressupostos més socials de la història de la Generalitat quan els problemes mai se solucionen” i ha anunciat que Cs presentarà una llei de mesures urgents contra la pobresa energètica.

Volver a ACTUALIDAD