Actualitat

Roldán als grups separatistes: “Avui homenatgen a aquells que tenien plans per atemptar contra Catalunya”

by cscatalunya — 11 desembre 2019 @ 19:40
Comparte

La líder de Cs recorda que "les decisions judicials no es voten, es respecten" i lamenta els "despropòsits" que els partits independentistes porten a Parlament

Parlament de Catalunya, dimecres 11 de desembre de 2019. “Avui els partits separatistes homenatgen aquells que tenien plans per atemptar contra Catalunya“. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Lorena Roldán, davant la proposta dels partits independentistes de demanar la llibertat en el ple de Parlament dels detinguts en l’Operació Judes. Roldán ha explicat que “no és comprensible una iniciativa que demani la llibertat dels qui volien fer mal als catalans” i ha advertit que “normalitzar la violència és un terreny perillós“.

La líder taronja ha afirmat que “a Catalunya s’assetja, intimida i assenyala a qui pensa diferent” i considera que “s’ha arribat massa lluny aclamant a violents i demanant la llibertat de detinguts acusats de presumpte terrorisme que tenien materials per fabricar explosius“. Ha recordat que “en les últimes setmanes els escamots separatistes han sembrat el caos i la violència als carrers” i ha recordat l’intent d’assalt a l’aeroport del Prat i els atacs als cossos i forces de seguretat.

Roldán ha recordat que “les decisions judicials no es voten, es respecten” i ha lamentat els “despropòsits” que els partits independentistes porten “cada setmana” al Parlament. “Han votat fer fora la Guàrdia Civil, anar en contra del Tribunal Constitucional (TC) i avui toca homenatjar als escamots separatistes detinguts per presumpte terrorisme“, ha afirmat, i ha afegit que el president Torra “hauria de venir a donar la cara perquè els acusats de l’operació Judes reconeixen que tenien contacte amb ell“.

La també senadora ha assenyalat que els referents de Torra són “la via eslovena de la guerra, un sociòleg que afirma que cal polaritzar la societat i acceptar sacrificis per guanyar i un senyor que deia ser amic d’ETA“. Ha finalitzat remarcant que “els grups separatistes són els únics que trepitgen els drets fonamentals” i ha recordat que el TC ja ha donat la raó en 6 ocasions a Cs per aquest motiu.

Volver a ACTUALIDAD