Actualitat

Cano: “Els empresaris catalans han hagut de trencar amb la llei del silenci que imposa el Govern”

by cscatalunya — 12 desembre 2019 @ 17:19
Comparte

El diputat taronja lamenta que el 'procés' s'hagi convertit "en un cruel malson que està empobrint a Catalunya" i que provoca "la fugida de milers d'empreses"

Parlament de Catalunya, dijous 12 de desembre de 2019. “Els empresaris catalans han hagut de trencar amb la llei del silenci que imposa el Govern“. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, José María Cano, en defensar una moció presentada pel partit taronja sobre la pèrdua d’oportunitats empresarials. Cano ha explicat que els empresaris han de conviure “amb un Govern que justifica actes incívics, que banalitza la violència, que amenaça de sortir de la Unió Europea i que dóna suport a llistes d’empreses bones i dolentes” i ha considerat com a “desesperació màxima” la situació dels comerciants que han patit disturbis prop dels seus negocis.

El diputat taronja ha afirmat que el Govern “va mentir als catalans” i ara “estan farts d’aquest ‘procés’ asfixiant que ha provocat que ja no sentin Catalunya com una terra acollidora“. Ha assenyalat que “els populismes no porten res de bo i només serveixen perquè s’aprofitin uns pocs: assessors, alts càrrecs i entitats regades amb diners públics” i lamentat que “el pitjor de tot és que han trencat la convivència“.

Cano ha lamentat que el ‘procés’ s’hagi convertit “en un cruel malson que està empobrint a Catalunya” i que ha provocat “la fugida de milers d’empreses“. “Les empreses no poden operar sense seguretat jurídica i amb l’amenaça d’estar fora de la UE“, ha apuntat, i ha recordat el cas de la pèrdua de la seu de l’Agència Europea del Medicament. Ha finalitzat afegint que “els catalans tenen dret a saber com el ‘procés’ afecta el seu futur, al PIB i al seu lloc de treball” i ha demanat a la Generalitat “que deixi de jugar a la ruleta russa amb el futur de tots els catalans“.

Volver a ACTUALIDAD