Actualitat

Roldán a Sánchez: “Trenqui els seus acords amb nacionalistes i populistes i opti per la via de l’estabilitat”

by cscatalunya — 13 desembre 2019 @ 20:26
Comparte

La líder de Cs demana al president Torra que "s’ho repensi i garanteixi la seguretat dels assistents al partit Barça-Madrid" de dimecres vinent "en comptes d'instigar als totalitaris"

Parlament de Catalunya, divendres 13 de desembre de 2019. “Trenqui els seus acords amb nacionalistes i populistes i opti per la via de l’estabilitat“. Així l’hi ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i senadora, Lorena Roldán, al president de govern en funcions, Pedro Sánchez, davant les negociacions per a la investidura. Roldán ha demanat a Sánchez que “no segueixi cedint davant els xantatges dels nacionalistes i els populistes” i li ha recordat que “els separatistes són insaciables perquè el seu únic projecte és separar Catalunya de la resta d’Espanya“.

Roldán ha assenyalat que “els espanyols volen que ens entenguem, que no es torni a dependre dels mateixos” i ha recordat que Cs ha proposat “la via Arrimadas” de 221 escons constitucionalistes “per tenir un govern estable, de centre i que realitzi les reformes que aquest país necessita“. “Demanem a PP i PSOE que facin un govern que no depengui de nacionalistes, cosa que mai s’han atrevit a fer“, ha afegit i ha explicat que dilluns vinent, davant la reunió entre Arrimadas i Sánchez, “Cs tornarà a insistir en aquesta via”.

La líder taronja també ha demanat al president Torra que “s’ho repensi i garanteixi la seguretat dels assistents a el partit Barça-Madrid” de dimecres que ve “en comptes d’instigar als totalitaris que campen al seu aire per Catalunya“. Roldán ha mostrat la seva “total confiança” en la feina dels Mossos d’Esquadra però ha lamentat “les directrius polítiques que en moltes ocasions els han posat entre l’espasa i la paret“. “Em sembla lamentable l’actitud de la Generalitat“, ha assenyalat i ha demanat que no s’empari “el xantatge de tsunami totalitari que vol evitar que es produeixi una trobada esportiva amb normalitat“.

Roldán ha atès els mitjans de comunicació abans de la celebració del ‘Parlament Obert’, una iniciativa de el grup taronja a la cambra catalana “on s’obren les portes de la institució als que volen conèixer-la i saber més sobre la feina que realitza Cs” . Ha apuntat que mentre els grups separatistes “es dediquen a denigrar al Parlament portant resolucions il·legals o donant un cop a la democràcia com a la tardor de 2017” Cs es dedica a “obrir la institució per dir-li als ciutadans que aquesta és casa seva“.

Volver a ACTUALIDAD