Actualitat

Roldán: “El PSOE ha de decidir si està del costat d’aquells que se salten la llei o dels que defensem la democràcia”

by cscatalunya — 14 desembre 2019 @ 15:29
Comparte

La líder taronja demana a Torra que "no instigui als violents i protegeixi les persones" que vulguin assistir al partit Barça-Madrid de dimecres vinent

Castelldefels (Baix Llobregat), dissabte 14 de desembre de 2019. “El PSOE ha de decidir si està del costat d’aquells que se salten la llei o dels que defensem la democràcia i la Constitució“. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i senadora, Lorena Roldán, abans de celebrar una trobada amb apoderats de el partit taronja. Roldán ha afirmat que des de Cs “seguirem fent tot el possible perquè el futur de tots els espanyols no quedi en mans dels que volen trencar el nostre país” i ha assenyalat que, per contra, els socialistes “semblen estar més pendents del que fa i pensa ERC“. “Hem vist a Miquel Iceta com un dia parla de referèndums, un altre d’indults i ara la seva última ocurrència és comptar nacions”, ha sentenciat.

La líder de Cs ha recordat que la formació taronja ha posat damunt la taula un pacte entre constitucionalistes a Catalunya perquè “és hora que les forces moderades ens posem d’acord” i ha apuntat que “una altra Catalunya per a tots és possible“. Ha demanat als socialistes que aclareixi si està del costat “dels que volem una Catalunya per a tots o si seguiran donant suport als que assenyalen als que no combreguen amb el separatisme” i ha recordat que “hi ha una alternativa al govern de malson que Sánchez està pactant amb nacionalistes i Podem“.

Crec que els espanyols estan desitjant que els moderats ens posem d’acord“, ha assenyalat Roldán, i ha apuntat que “els pactes que està realitzant el PSOE no són una bona idea per al futur dels espanyols“. També ha explicat que dilluns vinent, en la reunió entre Arrimadas i Sánchez, Cs insistirà en “la via dels 221 escons per formar un govern estable, de centre, moderat i que impulsi les reformes que aquest país necessita“.

Roldán també ha demanat a el president Torra que “no instigui als violents i protegeixi a les persones que vulguin assistir al partit Barça-Madrid” de dimecres que ve perquè “ja hem vist setmanes enrere les amenaces de tsunami totalitari sembrant el caos i tallant carreteres” . “Confiem en el treball dels Mossos“, ha afegit i ha finalitzat apuntant que “és molt irresponsable l’actitud de la Generalitat quan es dedica a animar als violents“. “La violència en democràcia mai és justificable“, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD