Actualitat

Roldán: “El PSOE prefereix cedir al xantatge d’ERC en lloc d’apostar per ‘la via Arrimadas’ de 221 escons constitucionalistes”

by cscatalunya — 15 desembre 2019 @ 16:58
Comparte

La líder taronja afirma que és el moment de "sumar esforços entre constitucionalistes i posar en valor tot el que ens uneix" perquè Catalunya "torni a ser una terra d'oportunitats"

Prat de Llobregat (Barcelona), diumenge 15 de desembre de 2019. “El PSOE prefereix cedir a el xantatge d’ERC en lloc d’apostar per ‘la via Arrimadas de 221 escons constitucionalistes“. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i senadora, Lorena Roldán, al valorar l’actualitat política després de visitar la Fira Avícola de la Raça Prat del Prat de Llobregat. Roldán ha afirmat estar segura que “els votants socialistes i la gent moderada i de centre està desitjant que ens posem d’acord” i ha explicat que a la reunió de demà entre la presidenta de el grup parlamentari de Cs al Congrés dels Diputats, Inés Arrimadas i el candidat socialista, Pedro Sánchez li demanaran “que rectifiqui i canviï de socis, que no es torni a equivocar i pensi en el bé de tots els espanyols“.

La líder taronja ha apuntat que Arrimadas “li explicarà Sánchez el que realment passa a Catalunya” perquè “si s’informa a través de Torra i d’Iceta de la situació a Catalunya, molt em temo que tindrà una visió distorsionada de la realitat“. Roldán ha explicat que “és el moment de rectificar i pensar en tots els espanyols per no deixar en mans dels que volen trencar el país el futur de 47 milions de persones“.

Roldán ha afirmat que és el moment de “sumar esforços entre constitucionalistes i posar en valor tot el que ens uneix” perquè Catalunya “torni a ser una terra d’oportunitats” i ha lamentat que el líder dels socialistes catalans, Miquel Iceta, “compri tots els mantres el separatisme parlant de referèndums, indults i comptant nacions”. “Iceta un dia s’aixeca constitucionalista i a el següent vota amb els separatistes en contra que el castellà sigui llengua vehicular a l’escola catalana“, ha sentenciat la senadora taronja.

No sabem si el pacte entre PSOE i ERC pot ser l’avançada d’un pacte a la Generalitat“, ha explicat Roldán, però ha apuntat que “ERC està fent el de sempre, intentar fer xantatge a govern per aconseguir més privilegis“. Roldán ha finalitzat afegint que, de tancar un acord, “aquest seria una mala opció per a tots els espanyols“.

Volver a ACTUALIDAD