Actualitat

Alonso a Buch: “Els Mossos fan la seva feina, però vostè no”

by cscatalunya — 18 desembre 2019 @ 11:03
Comparte

El diputat demana al conseller que investigui qui són els responsables del ‘Tsunami Democràtic’ i que aclareixi si Puigdemont o algú de el Govern està darrere d'aquest grup "que vulnera els drets fonamentals dels ciutadans"

Parlament de Catalunya, 18 de novembre de 2019. “Els Mossos fan la seva feina, però vostè no senyor Buch”. Així s’ha dirigit al conseller d’Interior, Miquel Buch, el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament, Matías Alonso, durant la sessió de control a Govern. Alonso ha explicat que “els agents intervenen en el manteniment de l’ordre públic i fan la seva feina d’acord amb els protocols el millor que poden, però les seves denúncies cauen en sac foradat“. Ha insistit a exigir “que s’imposin les sancions corresponents d’acord amb la legalitat i no permetre la impunitat el separatisme per tallar carrers, carreteres i autopistes“.

El diputat taronja ha preguntat qui són els responsables de l’autodenominat ‘Tsunami Democràtic’, si algú de el Govern està darrere “d’aquest grup subversiu” i si aquest responsable és el fugat de la justícia Carles Puigdemont. “Les webs que controla l’entorn del fugat de Waterloo utilitzen les mateixes tecnologies i els mateixos proveïdors que les d’aquesta fosca entitat separatista“, ha explicat.

En la mateixa línia, el diputat ha preguntat “si l’autodenominat Tsunami ha sol·licitat en temps i forma autorització a Interior per tancar el Camp Nou” amb ànim d’impedir el normal desenvolupament del ‘Clàssic’, responsabilitzant el propi departament de posar “en greu risc el desenvolupament d’un esdeveniment esportiu de primer ordre mundial“. Finalment, Alonso ha recordat al conseller que “és la seva responsabilitat investigar als responsables d’un grup gens democràtic els objectius, com els d’altres sediciosos de l’àmbit separatista, és vulnerar els drets fonamentals de la majoria de ciutadans de Catalunya” i li ha demanat que deixi d’actuar com si no anés amb ell.

Volver a ACTUALIDAD