Actualitat

Martín Blanco: “Mereixem uns mitjans públics que no menteixin, que no manipulin i que deixin de fer pedagogia de l’odi a Espanya”

by cscatalunya — 18 desembre 2019 @ 11:00
Comparte

El diputat de Cs critica el “supremacisme” i la “hispanofobiaen estat pur” dels mitjans de la CorporacióCatalana de Mitjans Audiovisuals

Parlament de Catalunya, dimecres 18 de desembre de 2019“Els catalans mereixem uns mitjans públics que no menteixin, que no manipulin i distorsionin la realitat i que deixin d’insultar als catalans constitucionalistes i de fer pedagogia de l’odi a Espanya”. Així li ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), Nacho Martín Blanco, a la consellera de Presidència, Meritxell Budó, en referència als mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

Martín Blanco ha denunciat un titular de TV3 que relacionava una iniciativa del govern andalús per premiar a les famílies andaluses “amb el règim franquista” perquè la televisió pública catalana “no va poder deixar passar l’oportunitat d’exhibir la seva formidable capacitat de manipulació i la seva hispanofòbia”. El diputat taronja també s’ha referit a les declaracions de l’escriptor Jordi Cabré dient que no és el mateix dir ‘democràcia’ en castellà que ‘democràcia’ en català”.

El diputat de Cs ha criticat el “supremacisme” i la hispanofobia en estat pur” dels mitjans de la CCMA que es produeixen “sota la extasiada mirada dels presentadors de TV3” i “del seu director que actua com a conseller de propaganda dels mitjans públics” però també del Govern. “El que diu TV3 és el que diu el President sobre la resta d’espanyols i andalusos i sobre els catalans constitucionalistes” ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD