Actualitat

Roldán a Torra: “Decideixi si vol ser president o CDR, perquè les dues coses alhora no poden ser”

by cscatalunya — 18 desembre 2019 @ 18:11
Comparte

La líder de Cs afirma que al president "només li agrada el seu càrrec per lo bo, el sou i el cotxe oficial, però quan es parla d'obligacions i responsabilitats el paper ja no va amb ell"

Parlament de Catalunya, dimecres 18 de desembre de 2019. “Decideixi si vol ser president o CDR, perquè les dues coses alhora no poden ser“. Així l’hi ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i senadora, Lorena Roldán, al president de la Generalitat, Quim Torra, en la sessió de control al Govern al Parlament. Roldán ha demanat a Torra “que, si vol ser president, que actuï com a tal“, però ha considerat que “ja és molt tard per esmenar els seus errors“.

Ha criticat que Torra s’anés a tallar carreteres amb els CDR després de la sentència del ‘procés’ quan el departament d’Interior va realitzar informes que desaconsellaven aquest tipus de protesta. “Els Mossos i Trànsit van demanar canvis en el recorregut i van advertir el perill d’accidents tant per als manifestants com pels conductors“, ha explicat i ha lamentat que el Govern portés a terme “zero accions per impedir els talls de carretera ni dissuadir-los quan es van produir“. Roldán ha apuntat que “va ser una irresponsabilitat no fer res per evitar els riscos” però ha recordat que Torra “no només no ho va impedir, sinó que va anar a liderar els talls“.

La líder taronja ha afirmat que a el president “només li agrada el seu càrrec per lo bo, el sou i el cotxe oficial, però quan es parla d’obligacions i responsabilitats el paper ja no va amb ell” i li ha demanat a Torra que es doni compte “que té el deure ineludible de vetllar per la seguretat de tots els catalans“. “Vagi a tallar carreteres si vol, però no com a president de la Generalitat“, ha sentenciat. Finalment, davant les amenaces de boicot “del ‘Tsunami totalitari” al partit d’avui entre el Barça i el Madrid, Roldán li ha demanat a Torra que aclareixi “si exercirà com a president o com a CDR“.

Volver a ACTUALIDAD