Actualitat

Carrizosa (Cs): “Li van dir a la mare del nostre company de Torroella ‘El teu fill té els dies comptats aquí'”

by cscatalunya — 19 desembre 2019 @ 18:22
Comparte

El president de el grup parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, mostra el seu suport a el portaveu de la formació a Torroella durant el judici per amenaces que se celebra avui

Dijous, 19 de desembre de 2019.- “Tenim un judici per amenaces i encara ahir, qui era alcalde d’ERC a Torroella quan ens van agredir, estava aclamant per venir avui als jutjats i amenaçar al nostre regidor, Pere Quadres, qui va guanyar la seva acta tot i la fustigació separatista”. Així s’ha pronunciat el president de el grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa, per denunciar “l’odi i la intolerància” dels grups radicals separatistes que avui es jutja a la Bisbal d’Empordà per les amenaces que va patir l’actual portaveu de la formació a Torroella de Montgrí, Pere Quadres, durant la visita que va fer el partit el 26 de gener i en la qual també va ser agredit un regidor de Blanes, Sergio Atalaya, a l’rebre l’impacte d’una llauna a la cara.

Carrizosa ha defensat “la valentia del meu company Pere Quadres davant dels totalitaris”. El regidor anirà als jutjats al costat de diversos diputats i membres de la formació taronja que van presenciar les amenaces durant la visita a Torroella. “Li van dir a la seva mare ‘el teu fill té els dies comptats aquí'” ha recordat Carrizosa, qui ha afegit que, malgrat aquesta situació d’assetjament i persecució, Quadres es va presentar a les eleccions “i va guanyar la seva acta perquè hi ha molts veïns de Torroella de Montgrí que també ens voten “.

Finalment, el portaveu parlamentari de la formació taronja ha volgut posar de manifest que Ciutadans “seguirà reivindicant la llibertat i plantant cara al separatisme que pretén coaccionar els drets de tots els espanyols que discrepen”.

Volver a ACTUALIDAD