Actualitat

Martín Blanco: “El supremacisme i la hispanofòbia són inadmissibles en els mitjans públics”

by cscatalunya — 19 desembre 2019 @ 22:01
Comparte

El diputat de Cs denuncia la “falta de neutralitat i parcialitat” dels mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals(CCMA)

Parlament de Catalunya, dijous 19 de desembre de 2019. “El supremacisme i la hispanofòbia són inadmissibles en els mitjans públics”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), Nacho Martín Blanco, en la seva defensa de la moció subsegüent a la interpel·lació al Govern sobre la banalització de la violència en la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) que ha estat rebutjada pel ple del Parlament.

Martín Blanco ha denunciat la “falta de neutralitat i parcialitat” de TV3 i de Catalunya Ràdio perquè són mitjans que “alimenten l’odi entre catalans i de catalans contra espanyols”, a més de “menysprear als catalans constitucionalistes”.

El diputat taronja ha responsabilitzat als directors de TV3 i de Catalunya Ràdio, així com a la consellera de Presidència, Meritxell Budó, de qui depenen per “institucionalitzar la mentida” i ha recordat que “els catalans necessitem mitjans públics que no menteixin i manipulin”.

Volver a ACTUALIDAD