Actualitat

Martín Blanco “És una falta de respecte que es supediti l’interès del conjunt d’espanyols, i en aquest cas dels pensionistes, a una negociació política”

by cscatalunya — 28 desembre 2019 @ 19:28
Comparte

El diputat de Cs assegura que el seu partit farà "tot el possible perquè Torra sigui inhabilitat i deixi de generar crispació a Catalunya"

Barcelona, dissabte 28 de desembre de 2019. “És una falta de respecte que es supediti l’interès del conjunt d’espanyols, i en aquest cas dels pensionistes, a una negociació política”. Això és el que ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco, sobre la decisió de govern de supeditar la revalorització de les pensions a la formació d’un nou executiu. Martín Blanco ha anunciat que el seu partit presentarà una bateria de preguntes al Congrés perquè Pedro Sánchez “expliqui els motius legals i econòmics que justifiquen aquesta deixadesa de funcions i la supeditació d’una decisió, que és fonamental per als pensionistes, a un interès que és estrictament partidista ”

En relació a les negociacions del PSOE amb ERC, per aconseguir la investidura, el diputat de Cs ha criticat la voluntat del líder socialista de “conformar un govern amb els que han demostrat que volien liquidar la unitat i sobirania del conjunt de el poble espanyol”. I ha apel·lat als barons de l’PSOE al fet que “frenin l’interès de Sánchez d’arribar a un acord amb ERC per conformar un govern”. “Sánchez no accepta una realitat i és que la majoria dels espanyols han votat partits constitucionalistes que conformen una gran majoria al Congrés amb 221 diputats”, ha afirmat el dirigent taronja i ha qualificat “d’error enorme” que el líder socialista prefereixi posar el pes de govern sobre partits que han demostrat la seva deslleialtat per al conjunt dels espanyols.

Finalment sobre l’actualitat política catalana, el portaveu de la formació liberal ha afirmat que el seu partit farà tot el possible en el pla judicial, institucional i polític perquè Torra “sigui inhabilitat i deixi de generar crispació a Catalunya”. “Cal que Torra sigui inhabilitat i es convoquin eleccions com més aviat millor“, ha conclòs.

Volver a ACTUALIDAD