Actualitat

Roldán a Torra: “Torneu a la realitat, vostè ja no és president i és el moment de deixar enrere l’etapa negra del ‘procés'”

by cscatalunya — 4 gener 2020 @ 20:13
Comparte

La líder taronja afirma que els grups separatistes "no deixen de tacar al Parlament" i demana "convocar eleccions per acabar amb aquest teatre"

Parlament de Catalunya, dissabte 4 de gener de 2020. “Senyor Torra, torneu a la realitat, vostè ja no és president i és el moment de deixar enrere l’etapa negra del ‘procés’“. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i senadora, Lorena Roldán, a president de la Generalitat, Quim Torra, en el ple de Parlament. Roldán ha afirmat que Torra i els grups separatistes “porten molt temps creient-se amos de Catalunya quan no ho són” i ha demanat que “ja està bé d’ignorar a més de la meitat dels catalans“. Ha apuntat que l’executiu català “ni governa ni fa res” i ha titllat de “vergonya” que s’hagi obert el Parlament “només per parlar dels privilegis de Torra i del ‘procés’” en comptes de “parlar de pobresa, barracons o llistes d’espera”.

Roldán ha afirmat que “Torra està de prestat a la Generalitat” perquè “des d’ahir ja no és president com ha dit la Junta Electoral Central (JEC)” i ha recordat que ell mateix “es va encarregar de fer-li un pols a la JEC i de declarar-se culpable i ara critica les conseqüències i s’inventa conspiracions quan des Cs li vam advertir que podia incórrer en el delicte de desobediència“. “Vostè hauria de donar exemple, no és un diputat qualsevol, és el president“, ha sentenciat.

La líder taronja ha afirmat que els grups separatistes “no deixen de tancar al Parlament” i ha demanat “convocar eleccions per acabar amb aquest teatre“. “Dia rere dia els grups separatistes trepitgen les institucions“, ha assenyalat i ha afegit que “s’omplen la boca de drets, però després no respecten als treballadors de Parlament“.

Finalment, la diputada taronja ha apuntat que “Torra ha vingut a aferrar-se a un càrrec que li ve gran i que mai hauria d’haver ostentat” i ha lamentat que “no es cregui que una de les seves funcions és vetllar pels drets i les llibertats de tots els catalans“. “Torra va dir que anava a continuar amb el cop a la democràcia i així ho ha fet durant 2019, ja està bé d’atropellar els nostres drets“, ha finalitzat.

Volver a ACTUALIDAD