Actualitat

Roldán: “És incomprensible que Sánchez parli amb Torra, una persona inhabilitada per desobediència”

by cscatalunya — 9 gener 2020 @ 17:15
Comparte

La líder de Cs denuncia que Torrent va vetar deliberadament la investigació al Síndic de Greuges per part de l'Oficina Antifrau i li demana explicacions

Parlament de Catalunya, dijous 9 de gener de 2020. “És incomprensible que Sánchez parli amb Torra, una persona inhabilitada per desobediència“. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) i senadora, Lorena Roldán, després de la trucada entre el president de govern, Pedro Sánchez, i el president de la Generalitat, Quim Torra, on s’han emplaçat a reunir-se. Roldán ha afirmat que potser “Sánchez no s’ha assabentat que Torra no hauria d’estar ocupant un escó al Parlament” però lamenta que “Torra sí que entén que Sánchez va cedint per demanar-li un tros de pastís com ha fet ERC“.

La líder taronja ha assenyalat que “no sortirà res de bo pels catalans” a la reunió entre Sánchez i Torra perquè “cada vegada que es troben Torra no demana millores per a tots els catalans, sinó beneficis per als separatistes“. Per contra, Roldán ha lamentat que “Sánchez mai hagi aixecat el telèfon per parlar amb els constitucionalistes a Catalunya” perquè “quan parla amb Torra només parla amb la part nacionalista que vol abandonar a la meitat de la ciutadania“.

Roldán també ha denunciat que el president de Parlament, Roger Torrent va vetar deliberadament la investigació al Síndic de Greuges, Rafael Ribó, de l’Oficina Antifrau. “Torrent es deu creure l’amo del Parlament perquè no és la primera vegada que li salva la cara a Ribó“, ha sentenciat, i ha recordat que el Síndic està relacionat per haver-se beneficiat presumptament d’un viatge a la final de la Champions d’un empresari relacionat amb la trama del’ ‘3%’.

Ha apuntat que “és una vergonya l’actuació arbitrària de Torrent” i ha assenyalat que Ribó cobra 138.000 € anuals per defensar a tots els catalans quan en realitat es dedica “a ser el ‘Síndic del ‘procés’ fins i tot comprant el discurs ultranacionalista“, en referència a les seves declaracions sobre que la culpa de les llistes d’espera a la sanitat catalana era dels pacients de la resta d’Espanya. Per a finalitzar, ha remarcat que “és important saber on van a parar els diners de tots els catalans” i ha criticat que “per molt que ERC de lliçons sobre moralitat i lluita contra la corrupció després es dediquen a tapar-la“.

Volver a ACTUALIDAD