Actualitat

Cs aconsegueix potenciar la formació i especialització dels Mossos d’Esquadra destinats a casos de violència masclista

by cscatalunya — 17 gener 2020 @ 12:09
Comparte

La diputada María Valle defensa accions de prevenció per a adolescents i joves creant una web informativa per a víctimes d'agressions

Parlament de Catalunya, dimecres 15 de gener de 2020. Ciutadans (Cs) aconsegueix potenciar la formació i especialització dels Mossos d’Esquadra destinats a casos de violència masclista gràcies a la seva Proposta de Resolució que ha estat aprovada per unanimitat per tots els grups parlamentaris en la Comissió d’Interior.

La diputada taronja, María Valle, ha alertat de l’augment de les denúncies i dels casos de dones assassinades en mans de les seves parelles o exparelles a Catalunya. Per això, ha defensat també accions de prevenció específica per a adolescents i joves, entre elles la creació d’una web informativa per a víctimes de tota mena d’agressions, incloent les sexuals.

La iniciativa de Cs aprovada en comissió també inclou realitzar un programa de formació específica d’anàlisi de col·lectius vulnerables, destinada a les unitats de seguretat ciutadana a fi de dotar-los de millors recursos per a la identificació d’indicis de problemes de violència masclista.

Volver a ACTUALIDAD