Actualitat

Roldán: “Farem servir totes les eines a les nostres mans perquè Torra no s’aferri a el càrrec”

by cscatalunya — 20 gener 2020 @ 21:49
Comparte

La líder de Cs lamenta que els pressupostos presentats pel Govern "obliguin a pagar a les classes mitjanes els forats negres de la Generalitat" i anuncia que no donessin suport els comptes d'Aragonés

Barcelona, dilluns 20 de gener de 2020. “Farem servir totes les eines a les nostres mans perquè Quim Torra no s’aferri a el càrrec“. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i senadora, Lorena Roldán, al atendre els mitjans de comunicació després de reunir-se amb l’entitat Societat Civil Catalana (SCC). Roldán ha reiterat que Torra “ja no és el president de tots els catalans perquè la Junta Electoral Central (JEC) li ha retirat l’acta” i ha advertit al president de Parlament, Roger Torrent, que respecti l’estat de dret i no situï al Parlament “al marge de la legalitat una altra vegada” no fent complir la resolució de la JEC.

La líder de Cs ha lamentat que els pressupostos presentats pel Govern “obliguin a pagar a les classes mitjanes els forats negres de la Generalitat” i ha anunciat que no donaran suport els comptes elaborats pel vicepresident Pere Aragonès. Roldán ha assenyat que “no s’entén com han desaparegut les diferències econòmiques entre Podemos i Junts per Catalunya” i ha apuntat que els nous pressupostos “en comptes d’eliminar xiringuitos o perseguir el frau fiscal, fiquen la mà a la butxaca dels catalans” .

Al mateix temps, Cs i SCC s’han reunit per abordar la situació de crisi política i social a Catalunya on Roldán ha confirmat “la bona sintonia” en les propostes defensades per l’entitat i el partit taronja. “Compartim les solucions per sortir de l’etapa negra del ‘procés’ i ens comprometem a tirar-les endavant“, ha assenyalat, i ha explicat que “és el moment que els constitucionalistes treballem junts per donar veu als catalans que estan cansats d’aquesta situació i que volen tornar a la convivència i a la llibertat“.

Volver a ACTUALIDAD