Actualitat

Roldán: “La decisió de TS suposa el final del camí de Torra, aquí acaba l’etapa negra del ‘procés'”

by cscatalunya — 23 gener 2020 @ 21:51
Comparte

La líder de Cs anuncia que el partit taronja presentarà una bateria de propostes perquè es doni l'ajuda necessària als afectats pel temporal Glòria

Blanes, dijous 23 de gener de 2020. “La decisió de TS suposa el final del camí de Torra, aquí acaba l’etapa negra del ‘procés’“. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i senadora, Lorena Roldán, sobre la decisió de Tribunal Suprem (TS) de mantenir la inhabilitació de Quim Torra com a diputat i president de la Generalitat. Roldán ha demanat a Torra “que no s’allargui més aquesta situació, que no s’atrinxeri al càrrec” perquè “ja no és president ni diputat” i que “marxi a casa i deixi d’avergonyir als catalans“.

Ha considerat que “des del primer dia que Torra va substituir al fugat Puigdemont s’ha dedicat a dividir els catalans, a ovacionar als radicals i a utilitzar les institucions de tots com si fossin seves envaint els edificis de propaganda separatista amb persones que van donar un cop“. Ha recordat que la retirada de l’acta es deu “a la feina de Cs al denunciar els delictes que Torra havia comès” i ha remarcat que “s’ha demostrat que la democràcia ha tornat a guanyar, perquè sempre guanya“.

D’altra banda, Roldán ha visitat zones de Maresme i de la Selva afectades pel temporal Glòria i posteriorment ha anunciat que el partit taronja presentarà una bateria de propostes perquè es doni l’ajuda necessària als afectats pels efectes del temporal i es quantifiquin els danys. Ha explicat que demanaran una línia d’ajuts extraordinaris pels afectats i “un pla específic d’estudi i evolució de Delta de l’Ebre per conèixer l’impacte ambiental i perquè s’actuï de forma immediata“.

Ha afegit que també demanaran la compareixença del Govern “per conèixer els treballs que s’estan portant a terme“. Finalment, ha agraït el treball “de tots els professionals que treballen per restablir la normalitat” a les zones danyades i ha mostrat el seu compromís “d’estar a la banda dels afectats“.

Volver a ACTUALIDAD