Actualitat

Cano a Aragonès: “Al malbaratament, la mala gestió i la corrupció s’uneix la política econòmica populista de Podemos”

by cscatalunya — 30 gener 2020 @ 13:08
Comparte

El diputat de Cs assegura que “un Govern que no governa és impossible que presenti uns pressupostos en benefici de la ciutadania”

Parlament de Catalunya, dimecres 29 de gener de 2020“Al malbaratament, la mala gestió i la corrupció s’uneix la política econòmica populista de Podemos”. Així li ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), José María Cano, al vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, després de la presentació en comissió dels pressupostos de la Generalitat per al 2020. Cano li ha dit que “compleixen una dècada de pressupostos presentats fora de termini” i que “porten ja tres anys sense ni tan sols aprovar pressupostos”, la qual cosa demostra que “la llei que menys cuiden és precisament la llei de major transcendència de les que es tramiten en un parlament”.

El diputat taronja ha criticat que el Govern “amb els seus socis els Comuns” han arribat a un acord “per asfixiar una mica més a la classe mitjana i treballadora” i “per apujar impostos als treballadors”. També ha qüestionat que no es redueixin alts càrrecs o que es tanquin “entitats que són autèntiques agències de col·locació per a vividors del ‘procés’” com l’Agència Tributària de Catalunya, o la d’“Acció Exterior que mantenen per parlar mal d’Espanya”.

Cano ha demanat a Aragonès que “no continuïn faltant a la veritat, deixin la demagògia, no utilitzin un fals victimisme” i “no busquin constantment la confrontació per a defensar el seu projecte d’aixecar una frontera en ple segle XXI”. I ha demanat que reconeguin que “estan venent fum” perquè seguiran “en fase de retallades” en sanitat, educació i serveis socials.

Volver a ACTUALIDAD