Actualitat

Carrizosa: “Sánchez ha de complir el seu deure com a president i cessar Torra i convocar eleccions aplicant la Constitució”

by cscatalunya — 30 gener 2020 @ 17:25
Comparte

El cap de l'oposició demana a Sánchez "que anul·li la reunió amb Quim Torra" perquè "és un senyor que ja ha estat inhabilitat i que es nega a reconèixer les resolucions judicials"

Parlament de Catalunya, dimecres 29 de gener de 2020. “Sánchez ha de complir el seu deure com a president i cessar Torra i convocar eleccions aplicant la constitució“. Així ho ha dit el cap de l’oposició i president del grup de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, després de les declaracions de Quim Torra. Carrizosa ha afirmat que Torra “només intenta guanyar temps per mantenir la seva cadira” i ha recordat que “ja no és president, encara que faci compareixences com si ho fos“.

El líder de l’oposició ha demanat al president de govern, Pedro Sánchez, que compleixi amb el que li ordena la Constitució i defensi l’estat i a la democràcia i “no deixi actuant només al poder judicial en la defensa de l’estat de dret“. Carrizosa també ha reclamat a Sánchez que “cessi a Torra i apliqui la Constitució a Catalunya abans que es cometin més delictes” per part dels partits separatistes perquè “no es pot deixar que Torra marqui els temps per trencar Espanya“. I ha afegit que “ja n’hi ha prou que Sánchez no compleixi amb el seu deure de president i no defensi l’estat“.

Carrizosa ha demanat a Sánchez “que anul·li la reunió amb Quim Torra” perquè “és un senyor que ja ha estat inhabilitat i que es nega a reconèixer les resolucions judicials“. “Torra ha estat condemnat per un delicte de desobediència“, ha recordat i, en relació al seu anunci de convocar eleccions, el cap de l’oposició ha apuntat “que no les pots convocar perquè no és president“. “Mentre Torra es faci passar per president, plantejarem les batalles jurídiques i polítiques que calguin per defensar la Constitució com no fa el govern d’Espanya“, ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD