Actualitat

Castel exigeix a Buch “fets i no paraules” per millorar la seguretat a Barcelona

by cscatalunya — 30 gener 2020 @ 13:12
Comparte

El portaveu de Cs demana al conseller d'Interior “una major autocrítica a la seva gestió”

Parlament de Catalunya, dimecres 29 de gener de 2020.-  El diputat de Ciutadans (Cs) en el Parlament de Catalunya, Jean Castel, ha exigit al Conseller d’Interior, Miquel Buch, “fets i no paraules” per solucionar la inseguretat que pateix la ciutat comtal i ha instat al Conseller a “passar a l’acció”. Castel, ha advertit a Buch que “la permissivitat és una mala eina per a acabar contra la inseguretat” i li ha exigit “una major autocrítica a la seva gestió”. 

Jean Castel també s’ha referit als successos protagonitzats pels CDR durant el mes d’octubre a Barcelona i que van produir greus incidents a Barcelona i ha puntualitzat que “els disturbis també generen inseguretat”. En aquest sentit, el diputat de la formació liberal ha interpel·lat a Buch per les sancions interposades pels disturbis i s’ha qüestionat “si finalment s’han emès o s’han perdut pel camí”.

Pel que fa als operatius policials, Castel ha censurat la falta de coordinació amb altres cossos policials en la lluita contra el ‘top manta’ i ha sol·licitat una major disposició per realitzar operatius conjunts amb la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, ja que com ha expressat “amb coordinació policial, s’aconsegueixen èxits”.

Finalment, Castel s’ha referit a la permissivitat que s’està tenint amb les persones que tallen diàriament l’Avinguda Meridiana, una situació que com ha recalcat provoca “nombroses molèsties als barcelonins i ocasiona pèrdues econòmiques als comerciants de l’entorn”.

Volver a ACTUALIDAD