Actualitat

Roldán a Sánchez: “Cancel·li immediatament la reunió amb Torra i deixi de blanquejar-lo”

by cscatalunya — 30 gener 2020 @ 15:41
Comparte

La líder de Cs demana que Pedro Sánchez es reuneixi amb ella "per parlar dels abusos dels nacionalistes" en comptes de amb "una persona que ha estat inhabilitada per parlar en nom dels catalans"

Parlament de Catalunya, dijous 30 de gener de 2020. “Cancel·li immediatament la reunió amb Torra i deixi de blanquejar-lo“. Així l’hi ha dit la líder de Ciutadans (Cs) i senadora, Lorena Roldán, al president de govern, Pedro Sánchez, davant la reunió prevista entre Quim Torra i Sánchez. Roldán ha recordat que Torra “ja no és diputat ni president” i li ha demanat que “no s’atrinxeri a el càrrec” perquè si no Cs “prendrà les accions legals i polítiques necessàries perquè es vagi a casa“.

La líder taronja ha lamentat que Sánchez no hagi anul·lat la reunió i li ha demanat que “prengui nota del que ha dit la justícia” sobre la situació de Torra. “S’ho ha dit tothom, que Torra no s’allargui més la història i deixi d’avergonyir”, ha apuntat Roldán i ha afegit que “és hora de posar punt i final a l’etapa negra del ‘procés’ i és imprescindible obrir un nou període de convivència i reconciliació a Catalunya“.

D’altra banda, Roldán ha demanat a Sánchez que es reuneixi amb ella “per parlar dels abusos dels nacionalistes” en comptes de amb “una persona que ha estat inhabilitada per parlar en nom dels catalans“. Li ha recordat que “Cs és la primera força a Catalunya” mentre que Torra “ja no pot parlar en nom de tots els catalans“, tot i que quan era president “tampoc ho fes“. Finalment, ha assenyalat que la taula de negociació prevista entre el govern d’Espanya i la Generalitat és més aviat “una taula de xantatge” perquè “els separatistes demanaran més privilegis per als seus en comptes de coses en favor dels catalans“.

Volver a ACTUALIDAD