Actualitat

Carrizosa: “Dir les veritats no pot suposar que Torrent tregui la paraula al principal grup de l’oposició”

by cscatalunya — 4 febrer 2020 @ 14:41
Comparte

El diputat José María Cano explica que els pressupostos presentats pel Govern "no són bons perquè no arreglen els problemes dels catalans"

Parlament de Catalunya, dimarts 4 de febrer de 2020. “Dir les veritats no pot suposar que Torrent tregui la paraula al principal grup de l’oposició“. Així ho ha dit el cap de l’oposició i president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament, Carlos Carrizosa, a l’anunciar un recurs davant del Tribunal Constitucional (TC) sobre l’arbitrarietat amb què el president de Parlament, Roger Torrent, va tractar la líder de Cs a Catalunya, Lorena Roldán, en el passat ple. Carrizosa ha recordat que “Torrent va censurar a Roldán per dir alguna cosa que era certa, que Torra va delinquir i és un delinqüent” i ha apuntat que “mentre això passa els partits separatistes poden acusar l’estat repressiu o als jutges de prevaricar sense ser cridat a l’ordre“.

El cap de l’oposició ha assenyalat que “no permetrem que alguns actuïn com els amos del ‘cortijo’ i diguin de què es pot o no parlar” i per aquest motiu han representat un recurs davant del TC, que ha recordat que “ja ens ha donat la raó sis vegades“. “Entenem que s’ha vulnerat la llibertat d’expressió de Roldán i la seva igualtat de tracte com a diputada“, ha sentenciat Carrizosa i ha afegit que “no permetrem que es vulnerin els nostres drets“.

D’altra banda, el diputat taronja José María Cano, ha explicat que els pressupostos presentats pel Govern de la Generalitat “no són uns bons comptes perquè no arreglen els problemes dels catalans” i ha alertat que els pressupostos “presenten retallades que els Comuns estan amagant“. “El que aquests pressupostos porten són un augment dels alts càrrecs“, ha criticat i ha apuntat “que han preferit més càrrecs a millorar la sanitat o l’educació“.

Cano també ha lamentat que “tota la proposta es basa en pujades d’impostos, sense cap tipus d’estalvi” i ha criticat que “sempre recorrin a la butxaca dels catalans“. “Seguim en fase de retallades quan la ciutadania ho està passant malament“, ha afegit i ha apuntat que “no seran uns pressupostos que ajudin a l’economia“. “Seguiran mantenint els seus xiringuitos i xarxes clientelars en lloc de destinar-los a polítiques socials“, ha finalitzat.

Volver a ACTUALIDAD