Actualitat

Domínguez a Jordà: “Els seus pressupostos no permetran impulsar l’economia productiva, frenar l’abandonament de l’activitat primària o modernitzar les infraestructures”

by cscatalunya — 4 febrer 2020 @ 17:26
Comparte

El diputat de Cs anuncia una esmena a la totalitat dels comptes de el Departament d'Agricultura Ramaderia Pesca i Alimentació

Parlament de Catalunya, dimarts 4 de febrer del 2020. “Els seus pressupostos no permetran impulsar l’economia productiva, frenar l’abandonament de l’activitat primària o modernitzar les infraestructures”. Això és el que ha dit el portaveu de Ciutadans (Cs) en la comissió d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a la consellera, Teresa Jordà, després que aquesta presentés els pressupostos del seu Departament. I ha afegit que es tracta d’uns pressupostos “insuficients” que no  ajudaran al sector, per la qual cosa ha anunciat que el seu grup presentarà una esemna a la totalitat.

El diputat de la formació liberal ha criticat que el pressupost destinat a Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació sigui tan sols un 1,24% del total dels pressupostos de la Generalitat, “el que indica el pes que té aquest departament al Govern”. I ha lamentat que després de les retallades, els petits increments pressupostaris no permetran assolir les xifres de 2012 fins d’aquí a 10 o 20 anys.

Durant la seva intervenció, el portaveu de la formació taronja ha preguntat a la consellera per qüestions com el Canal Segarra-Garrigues, la modernització de regadius o sobre les mesures de gestió forestal després del gran incendi de la Ribera d’Ebre. Domínguez s’ha interessat també per la situació dels agents rurals o el control de la fauna salvatge.

“Estem davant un govern que fa aigües que es marca com a prioritat uns pressupostos que no executarà”, ha lamentat el diputat de Cs. I li ha retret el fet que sembla que els pressupostos no són una prioritat per al seu govern.

Volver a ACTUALIDAD