Actualitat

Roldán: “La reunió entre Sánchez i Torra suposa l’abandonament i el desemparament dels constitucionalistes a Catalunya”

by cscatalunya — 6 febrer 2020 @ 16:46
Comparte

La líder taronja lamenta que Sánchez no hagi volgut reunir-se amb Cs per parlar de el desafiament separatista i demana al president que cessi a Torra

Parlament de Catalunya, dijous 6 de febrer de 2020. “La reunió entre Sánchez i Torra suposa l’abandonament i el desemparament dels constitucionalistes a Catalunya“. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) i senadora, Lorena Roldán, al valorar la reunió d’avui entre el president de govern, Pedro Sánchez, i Quim Torra. Roldán ha qualificat la trobada de “reunió de la vergonya” i considera que “mai s’hauria d’haver produït una reunió amb un exdiputat i expresident de la Generalitat“.

La líder taronja ha lamentat que el president de govern hagi accedit a reunir-se amb una persona “que es dedica a atacar l’estat de dret i a desobeir les lleis” i ha criticat que “que tingui temps per a un condemnat i inhabilitat, però no per parlar amb el principal partit de Catalunya“. “No sabem què ha de parlar amb una persona que ja no representa tots els catalans“, ha sentenciat.

Ha recordat que Sánchez no ha volgut reunir-se amb la líder taronja “per parlar de el desafiament separatista” i ha demanat a Sánchez que cessi a Torra del seu càrrec “perquè es doni compliment de les resolucions judicials i defensar a tots els catalans“. “Que deixi de mirar cap a un altre costat com si no s’hagués assabentat del que ha dit el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Junta Electoral Central o el Tribunal Suprem“. “Tothom ha dit ja que Torra no és diputat a Parlament, fins al secretari general de Parlament“, ha remarcat i ha assenyalat que és “de sentit comú entendre que ja no és ni diputat no pot ser president“.

Volver a ACTUALIDAD