Actualitat

Navarro: “És vostè el Síndic dels greuges però defensa als que se salten les lleis i viatja pagat pels del 3%”

by cscatalunya — 10 febrer 2020 @ 16:47
Comparte

La diputada taronja recorda que la població està mala atesa i les retallades no cessen perquè el primer és el 'procés', però el Síndic ho atribueix al 'Espanya ens roba' en versió sanitària

Parlament de Catalunya, dilluns 10 de febrer de 2020. “Vostè és el Síndic dels greuges però en lloc de treballar per eliminar les llistes d’espera es dedica a defensar els que es van saltar les lleis el 2017 i a viatjar pagat per la trama del 3%”. Així s’ha expressat la diputada de Ciutadans (Cs) al Parlament, Blanca Navarro, durant la comissió del Síndic de Greuges. Navarro ha criticat que el Síndic hagi comparegut “per blanquejar-se, per tapar unes lamentables vergonyes”.

En aquest sentit, la diputada taronja ha recordat que Rafael Ribó no rectifica, sinó que “es reafirma en els mantres de l’independentisme assegurant que el sistema de salut és excel·lent però que, si hi ha mancances, és per culpa dels que vénen de fora a operar-se”, és “l’Espanya ens roba’ en versió sanitària” ha dit. Navarro ha afirmat que “l’atenció sanitària no està garantida pels governs independentistes, la població està mal atesa i les retallades no cessen perquè el primer és el ‘procés’”.

La diputada de la formació liberal ha desglossat algunes de les mancances d’un sistema sanitari molt millorable, com són l’atenció al suïcidi, el transport, la salut mental, l’explotació laboral dels treballadors o, com no, les llistes d’espera. “Es permet dir que es concedeixen cites en un CAP a menys de 72 hores i això tothom sap que no és veritat”, ha postil·lat.

Finalment, Navarro li ha recordat que encara no ha donat prou explicacions en seu parlamentària sobre su viatge a una final de la Champions costejat per la trama del 3%. “Va ser un viatge de 40 mil euros, diners amb els que es podria haver atès a moltíssims pacients” ha insistit la diputada taronja, que li ha recordat al Síndic que són molts els que esperen la seva dimissió.

Volver a ACTUALIDAD