Actualitat

Roldán: “Torra haurà d’assumir les conseqüències dels seus actes tard o d’hora”

by cscatalunya — 14 febrer 2020 @ 15:18
Comparte

La presidenta de Parlament d'Andalusia, Marta Bosquet, en la seva visita a la cambra catalana, anuncia l'obertura d'una delegació de govern andalús a Catalunya per establir llaços i ajudar a empreses

Parlament de Catalunya, divendres 14 de febrer de 2020. “Torra haurà d’assumir les conseqüències dels seus actes tard o d’hora“. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i senadora, Lorena Roldán, a l’atendre els mitjans de comunicació després que el grup de Cs al Parlament s’hagi reunit amb la presidenta de Parlament d’Andalusia, Marta Bosquet, de visita a la cambra catalana convidada per la formació liberal.

Roldán ha demanat a Quim Torra “que no s’allargui més l’agonia” i que “deixi pas als que volem governar i obrir una nova etapa després dels anys negres del ‘procés’” a Catalunya. “Torra va treure pit de la seva desobediència“, ha lamentat i ha apuntat que “ja estava inhabilitat moralment des del primer dia que va ser president quan va dir que no venia a gestionar una autonomia“.

D’altra banda, la presidenta de parlament, Marta Bosquet, en la seva visita a la cambra catalana, ha anunciat l’obertura d’una delegació de govern andalús a Catalunya per establir llaços i ajudar a empreses. Ha explicat que l’oficina “neix amb l’ànim de col·laborar i no per confrontar” i ha exemplificat que, entre altres coses, servirà de pont per a les empreses catalanes que vulguin obrir-se a Andalusia davant “els riscos econòmics del ‘procés’“.

Finalment, Bosquet ha destacat els llaços entre Andalusia i Catalunya i ha lamentat que el president de Parlament, Roger Torrent, no s’hagi reunit amb ella. “M’hagués agradat reunir-me amb ell per parlar de qüestions que afecten els dos parlaments i la vida de la gent“, ha apuntat i ha convidat a Torrent a visitar el parlament andalús.

Volver a ACTUALIDAD