Actualitat

Navarro: “Els deu mil nens de Granollers necessiten una millor atenció pediàtrica”

by cscatalunya — 20 febrer 2020 @ 12:21
Comparte

La diputada taronja denuncia que “cada vegada les freqüències de visites són més espaiades i les ràtios de professionals més baixes, la qual cosa redunda en un sistema sanitari de pitjor qualitat”

Parlament de Catalunya, dijous 20 de febrer de 2020. “A Granollers s’està retallant el nombre de professionals sanitaris i es tanquen o s’allunyen centres i serveis en detriment dels pacients, com ara els nens, que necessiten una millor atenció pediàtrica”. Així s’ha expressat la diputada de Ciutadans (Cs) al Parlament, Blanca Navarro, durant la comissió de Salut, en què ha apostat per “aproximar-se a les necessitats dels ciutadans, apropant les estructures als barris, en lloc d’un model hospitalocèntric”.

La diputada taronja ha recordat que “el malestar que ha generat que el servei de pediatria del CAP Vallès Oriental hagi desaparegut” i que els pacients hagin de ser atesos al CAP Sant Miquel. En aquest sentit, Navarro ha afegit que “la precarietat i la falta de disponibilitat de professionals no només afecta els més petits, tots els pacients veuen com cada vegada les freqüències de visites són més espaiades i les ràtios de professionals més baixes, el que redunda en un sistema sanitari de pitjor qualitat”.

Volver a ACTUALIDAD