Actualitat

Roldán: “La situació de la Meridiana és insostenible i el Govern ho permet”

by cscatalunya — 22 febrer 2020 @ 14:45
Comparte

La líder de Cs a Catalunya celebra l'acord per concórrer a les eleccions del País Basc: “Hi havia una demanda d'una candidatura forta per defensar la igualtat davant l'amenaça dels nacionalistes”

Parlament de Catalunya, dissabte 22 de febrer de 2020. “Els comerciants es queixen del descens en les vendes, agredeixen periodistes i ja són 130 nits de talls per part de radicals separatistes, la situació és insostenible davant la passivitat de la Generalitat”. Així s’ha expressat la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i senadora, Lorena Roldán després de visitar diversos comerços de l’Avinguda Meridiana de Barcelona, després de la qual ha demanat a la Generalitat “que actuï, que freni als radicals i que compensi econòmicament les pèrdues, ja que les mateixes associacions de comerciants parlen d’una caiguda de la facturació al voltant del 40%”.

Preguntada per l’acord assolit entre Ciutadans i el Partit Popular per concórrer junts a les properes eleccions autonòmiques al País Basc, Roldán ha assegurat que “és un dia de celebració després que es fes aquesta oferta per anar junts en territoris amenaçats pels nacionalistes”. La líder de Cs a Catalunya ha recordat que “són circumstàncies excepcionals que requerien solucions excepcionals, hi havia una demanda d’una candidatura forta i així es podrà defensar la igualtat sense que es perdi ni un sol vot constitucionalista davant l’amenaça dels nacionalistes”.

Finalment i pel que fa a la “vergonya que suposa veure com cada nit els separatistes tallen l’Avinguda Meridiana davant la passivitat i fins i tot la permissivitat de la Generalitat”, Roldán ha anunciat que la formació taronja durà al Parlament una iniciativa per a exigir a la Generalitat “que actuï i que utilitzi els instruments que té al seu abast, que demani perdó i que compensi econòmicament els comerciants per aquests talls”. La líder de Cs a Catalunya ha insistit que el partit taronja “ho ha denunciat, fa tot el que està en la seva mà i exigeix que paguin els responsables dels incidents”.

Volver a ACTUALIDAD