Actualitat

Carrizosa: “És una vergonya que el PSOE mantingui la taula de xantatge amb imputats, condemnats i fugits de la justícia”

by cscatalunya — 25 febrer 2020 @ 12:57
Comparte

El cap de l'oposició demana a PSC que "demostri més diligència i deixi de protegir la corrupció" i es comprometi a què es pugui votar el cessament del Síndic de Greuges

Parlament de Catalunya, dimarts 25 de febrer de 2020. “És una vergonya que el PSOE mantingui la taula de xantatge amb imputats, condemnats i fugits de la justícia“. Així ho ha dit el cap de l’oposició i president del grup de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, al valorar la trobada entre l’executiu central i de la Generalitat que se celebrarà demà. Carrizosa ha explicat que a la taula “hi haurà un expresident condemnat, que ja no és ni diputat ni president” i també “un investigat per malversació“.

A més, ha apuntat que el fugat Puigdemont “estarà present a través dels seus emissaris” i ha assenyalat que “volen pactar a esquenes de la societat catalana“. “Sánchez no ha trucat als constitucionalistes mentre posa la catifa vermella als que tenen com a únic projecte trencar Espanya“, ha sentenciat Carrizosa.

El cap de l’oposició també ha demanat al grup socialista al Parlament que “demostri més diligència i deixi de protegir la corrupció“, al resistir-se a signar el procediment per cessar el Síndic de Greuges, Rafael Ribó, impulsat per Cs i ha demanat que es comprometin a votar el seu cessament. Carrizosa ha apuntat que “fa 15 anys el PSC va retirar la seva denúncia de la corrupció del 3% per pactar un estatut i ara demora el cessament de Ribó que està investigat i assetjat judicialment” per la seva implicació en aquesta trama. El cap de l’oposició també ha anunciat que es farà una reunió amb la resta de grups de la cambra per posar sobre la taula noms per al relleu de l’actual Síndic.

Volver a ACTUALIDAD