Actualitat

Sierra: “Aquests pressupostos són un simple intent de campanya publicitària dels partits separatistes”

by cscatalunya — 25 febrer 2020 @ 18:03
Comparte

La diputada taronja assegura que “el professorat de l'educació pública no reclama millores sinó tornar a les condicions laborals que tenien fa una dècada”

Parlament de Catalunya, dimarts 25 de febrer de 2020. “Aquests pressupostos són un simple intent de campanya publicitària dels partits separatistes”. Així ho ha dit la diputada de Ciutadans (Cs), Sonia Sierra, en el debat i votació de les esmenes sobre els pressupostos de la Generalitat dedicats a Educació. Sierra ha criticat els “tres anys de pròrroga pressupostària, és a dir tres anys d’inacció política” perquè “sense pressupostos actualitzats és impossible realitzar bones polítiques en benefici de la ciutadania”.

La diputada taronja ha assegurat que “el professorat de l’educació pública no reclama millores sinó tornar a les condicions laborals que tenien fa una dècada” perquè “si tenim en compte l’augment del cost de la vida, seguim pitjor que fa deu anys”.

Sierra també ha recalcat que els comptes del Govern “no solucionen cap dels grans problemes de l’Educació a Catalunya” que són “els barracons, la falta d’atenció adequada als alumnes amb Necessitats Educatives Especials i la falta de formació del professorat”. “Aquests pressupostos tenen un problema de base que és els pocs diners que es dediquen a Educació” ha dit. Per això, la proposta de Cs és “treure diners a alts càrrecs i campanyes d’autobombo” per a, per exemple, “construir centres per acabar amb els barracons”.

Volver a ACTUALIDAD