Actualitat

Cano: “Cada euro que malbaraten és un euro que treuen a la sanitat, a l’educació, als temes socials o a la lluita contra el frau”

by cscatalunya — 26 febrer 2020 @ 18:27
Comparte

El diputat de Cs critica la “deixadesa de funcions” i demana “defensar els interessos de Catalunya sense demagògies, excuses, ni coartades”

Parlament de Catalunya, dimecres 26 de febrer de 2020. “Cada euro que malbaraten és un euro que treuen a la sanitat, a l’educació, als temes socials o a la lluita contra el frau”. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs), José María Cano, en el debat i votació dels pressupostos de la Generalitat en la comissió d’Economia i Hisenda. El diputat taronja ha recalcat l’absència del vicepresident del Govern, Pere Aragonès, assegurant que és “un Govern que ja està tancat per eleccions”.

Cano ha criticat la “deixadesa de funcions d’aquells que tenen la responsabilitat d’administrar les finances de la Generalitat” i ha demanat “defensar els interessos de Catalunya sense demagògies, excuses ni coartades”. El diputat de Cs ha criticat la pujada d’impostos a la classe mitjana i treballadora i ha recordat que “Catalunya és la comunitat autònoma on la classe treballadora suporta una major pressió fiscal de tota Espanya, la que paga més impostos”.

El diputat de la formació liberal també ha demanat al Govern “que no es dediqui a regar xarxes clientelars a través de les subvencions” i “que no sigui una agència de col·locació dels seus amiguets”. “Aquest pressupost és més del mateix: més propaganda, més fum, més queixa, més alts càrrecs. I menys solidaritat, menys igualtat i menys llibertat. I nosaltres no serem còmplices de tots aquests excessos” ha sentenciat.

Volver a ACTUALIDAD