Actualitat

Castel: “Amb els nous pressupostos, Interior no atén les necessitats dels catalans en matèria de seguretat”

by cscatalunya — 26 febrer 2020 @ 18:33
Comparte

El diputat taronja afirma que l'augment de pressupost del Departament "res té a veure amb les necessitats dels cossos de Mossos, bombers, protecció civil o el 112"

Parlament de Catalunya, dimecres 26 de febrer de 2020. “Amb els nous pressupostos, Interior no atén les necessitats dels catalans en matèria de seguretat“. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Jean Castel, al debatre les esmenes a la totalitat dels pressupostos de la Generalitat a la comissió d’Interior. Castel ha afirmat que “el mateix partit que ha gestionat malament el Govern, ha gestionat malament el Departament d’Interior” i ha apuntat que el nou pressupost “no porta les solucions adequades” i manté als diferents col·lectius que depenen de el Departament “sota mínims“.

Castel ha afirmat que l’augment de pressupost “no té res a veure amb les necessitats dels cossos de Mossos, bombers, protecció civil o el 112” i, en canvi, “les partides que augmenten són només pel propi Departament i no pels col·lectius“. Ha explicat que, per exemple, creix de mil a cent mil euros el pressupost per a publicitat institucional i ha denunciat que s’acabarà gastant “pel ‘procés’ mentre s’hauria d’ajudar als diferents cossos” que conformen el departament, “com les penúries que hem vist al parc mòbil de Mossos o als bombers“.

Volver a ACTUALIDAD