Actualitat

Pachamé: “Els nous pressupostos no són per a governar, són per guanyar unes eleccions de manera desesperada”

by cscatalunya — 27 febrer 2020 @ 16:50
Comparte

El diputat taronja afirma que "és més necessari que mai un canvi polític al capdavant de la Generalitat per deixar entrar aire fresc dins el Palau"

Parlament de Catalunya, dijous 27 de febrer de 2020. “Els nous pressupostos no són per a governar, són per guanyar unes eleccions de manera desesperada“. Així ho ha dit el diputat de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Martí Pachamé, durant la comissió d’Empresa i Coneixement. Pachamé ha afirmat que els nous pressupostos presentats pel Govern de la Generalitat pel 2020 “demostren que estan fets amb falta de ganes” i ha alertat que “només portaran més dèficit i més deute“.

El diputat taronja ha explicat que “el ‘procés’ és només un mètode perquè l’establishment catalanista sobrevisqui i es segueixi alletant de les subvencions governamentals” i ha afegit que el que vol Cs és que “Catalunya torni a ser una societat pròspera i creadora de riquesa on prevalgui la meritocràcia“.

El diputat taronja ha afirmat que “és més necessari que mai un canvi polític al capdavant de la Generalitat per deixar entrar aire fresc dins el Palau” perquè hi ha despeses “injustificades” com “la bombolla informàtica en tots els departaments perquè després no hi hagi cap efecte tangible en matèria de transparència o agilitat” de l’administració pública. “No ens creiem res d’aquest pressupost, el futur de Catalunya no es pot concebre sense l’impuls de la indústria i creant lloc de treball ben remunerats“, ha finalitzat.

Volver a ACTUALIDAD