Actualitat

Roldán: “Sánchez ha posat la catifa vermella al condemnat i inhabilitat Torra”

by cscatalunya — 27 febrer 2020 @ 14:35
Comparte

La líder de Cs a Catalunya celebra que el TC hagi admès el recurs de Cs contra Torrent per "no constatar que Torra no està capacitat per continuar sent president"

Parlament de Catalunya, dijous 27 de febrer de 2020. “Sánchez ha posat la catifa vermella al condemnat i inhabilitat Torra“. Així ho ha dit la líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya i senadora, Lorena Roldán, després de la reunió entre el govern del president Pedro Sánchez i el de Quim Torra ahir a la Moncloa. Roldán ha afirmat que “es va veure amb vergonya com Sánchez seguia a peu de la lletra el guió dels separatistes i rebia a Torra amb honors d’estat” i l’ha acusat de muntar “un paperot com si fos una cimera entre dos països sobirans”.

Roldán ha apuntat que “no va ser una taula de negociació, sinó de xantatge” per “tornar a negociar privilegis per al separatisme” i ha recordat que “no només van assistir membres de Govern, sinó també representants de partits independentistes que estan imputats o condemnats” . La senadora taronja ha assenyalat que, degut a la reunió, “Sánchez va regalar la imatge que el separatisme buscava, rehabilitar a Torra d’una inhabilitació per desobediència” que va dictar la justícia.

Roldán també ha celebrat que el TC hagi admès el recurs de Cs contra el president de Parlament, Roger Torrent, per “no constatar que Torra no està capacitat per continuar sent president” i ha afirmat que “la realitat que es viu a la cambra catalana és una anomalia democràtica“. “S’està impedint que puguem representar més d’un milió de catalans“, ha apuntat la líder taronja i ha demanat que Torra “assumeixi la seva situació i que deixi de menysprear més de la meitat dels catalans“.

Volver a ACTUALIDAD